Bloemenprint – madeliefje, vallende bloemblaadjes

 23.95 32.95

• Fotolijst niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

Categorie:

Beschrijving

BLOEMENPRINT – madeliefje, vallende bloemblaadjes

Een eenvoudige, moderne illustratie van madeliefjes met vallende bloemblaadjes op een blauwe achtergrond. Deze lieflijke kleine bloemetjes vertegenwoordigen onschuld en eenvoud, terwijl de vallende bloemblaadjes het verstrijken van de tijd symboliseren en een gevoel van rust uitstralen. De perfecte toevoeging voor op een kinderkamer of natuurlijk jouw eigen slaapkamer.

Papierkeuze:
De print is gedrukt op een A5/A4/A3/vierkant (21x21cm) formaat, gebroken witte, 300 grams, uncoated papiersoort. Het papier is chloorvrij gebleekt en heeft een matte, elegante en milieuvriendelijke uitstraling. Het papier is FSC gecertificeerd.

• Houd er rekening mee dat de kleuren van de prints lichtelijk af kunnen wijken van het hierboven gegeven voorbeeld. Dit door de digitale productpresentatie en kalibratie-instellingen van monitors.

Nabestelling:
Ontworpen door Merel Werkman (Merelycreated), gevestigd in Kuala Lumpur, Maleisië.
I.v.m. haar verblijf in het buitenland bestelt u het product via nabestelling. Hierdoor is de verwachte levertijd iets langer dan normaal; ongeveer 5 à 6 werkdagen.

• Voor wholesale prijzen en bestellingen / meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail: merelycreated@nullgmail.com