Chrysanten

 4.00

Verpakt per 40 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 40 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

CHRYSANTEN
De chrysant, waarvan de bloemen in de zomer worden geplukt en gedroogd, wordt al honderden jaren gebruikt in de Chinese geneeskunde. Men gebruikt het bij koorts, hoofdpijn, keelpijn, het tegengaan van een hoge bloeddruk, bij ademhalingsproblemen en bij een tekort aan schildklierhormonen. Ook wordt er gezegd dat de bloem ontstekingen en acné tegengaat, een kalmerende werking heeft en helpt bij de spijsvertering. Een kalmerende en verfrissende bloementhee die smaakt zoals hij ruikt met daarbij een kleine hint van honing.

Samenstelling:
100% chrysant

Gebruik:
Kan de gehele dag gedronken worden. Aangezien deze thee geen theïne bevat is het ook een ideale thee om ’s avonds te drinken.

Tip:
Het drinken van chrysanten thee is een goede manier om het lichaam af te koelen wanneer dit verhit is geraakt door bijvoorbeeld pittig eten. En probeer hem ook eens als ijsthee in de zomer want het is een uitstekende dorstlesser!

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.