Dennentoppen Thee

 5.00 15.00

Verpakt per 60 gram of 200 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 60 grams or 200 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

DENNENTOPPEN THEE
Door zijn samenstelling ondersteunt deze thee enorm bij de verwerking van griep en corona en de daarbij behorende luchtwegen- en longproblemen. Deze thee gaat trombose tegen door de bloedverdunnende werking van gember, is ontstekingsremmend en versnelt het afbreken van chemische en toxische stoffen waardoor de bijwerkingen van inentingen sterk verminderd worden en vaak zelfs niet plaatsvinden. Ook zorgt deze thee voor natuurlijke warmte in het lichaam in de koude maanden.

Dennentoppen kunnen gebruikt worden bij aandoeningen van de bovenste en onderste luchtwegen zoals bronchitis, verkoudheden, hoest, droge hoest, sinusitis (neusbijholteontsteking), heesheid, keelpijn en amandelontsteking.

Gember helpt bij cardiovasculaire aandoeningen. Gember is een natuurlijke bloedverdunner. Het voorkomt bloedklontering en verlaagt daardoor het risico op trombose. Gember heeft een ontgiftend effect en zorgt ervoor dat chemische toxische stoffen afgebroken worden en zich niet opstapelen in het lichaam. Ook de toxines en zuren in de darmen worden door gember geabsorbeerd, zodat ze niet in het bloed opgenomen worden.

Venkel werkt goed tegen hoest met vastzittend slijm en gaat luchtweginfecties tegen. Voorbeelden van luchtweginfecties zijn astma, bronchitis en verkoudheid. Werkt ook bij problemen met de spijsvertering.

Gebruik:
5 keer daags een kopje van 100 cl.
De thee kan warm gedronken worden maar is ook lekker als ijsthee!

Samenstelling:
• Dennentoppen
• Gember
• Venkel

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot
7-10 minuten laten trekken

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.