Frambozenblad

 5.00

Verpakt per 50 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 50 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

FRAMBOZENBLAD
De thee heeft een lange traditie voor gebruik tijdens de zwangerschap om de baarmoederspieren te versterken zodat de weeën beter verlopen en de bloedingen tijdens de bevalling beperkt blijven. De thee moet dan regelmatig tijdens de zwangerschap gedronken worden en ook tijdens de weeën.
Het blad stimuleert de productie van melk en in het begin van de zwangerschap kan het zwangerschapsmisselijkheid onderdrukken.  Ook na de bevalling helpt de thee om het lichaam en de spieren weer terug te brengen naar het lichaam van voor de zwangerschap.

Gebruik:
Bij zwangerschap kan men de thee het best aan het begin van de zwangerschap drinken en dan bij 6 weken voor de bevalling weer beginnen.
2 eetlepels kruiden op een halve liter kokend water. 10 minuten laten trekken als thee. 3x daags een kopje warm of koud drinken. Mag gezoet worden hoewel het niet echt nodig is.

Waarschuwing:
Vrouwen die erg getraind en gespierd zijn wordt afgeraden deze thee te gebruiken. Frambozenbladthee kan dan te heftig zijn, waardoor de baarmoeder “taai” wordt. Raadpleeg voordat je frambozenbladthee gaat gebruiken eerst een dokter of dit voor jou geschikt kan zijn.
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.