Hibiscus

 5.00

Verpakt per 50 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 50 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

HIBISCUS
De hibiscus heeft een bittere en zure smaak die lijkt op die van cranberries. Er zijn vele onderzoeken gedaan naar deze plant waaruit is gebleken dat het drinken van hibiscusthee vele gezondheidsbevorderende eigenschappen kan geven! Zo wordt de hibiscus al heel lang gebruikt in verschillende tropische landen bij hoge bloeddruk. Dit is dan ook één van haar meest indrukwekkende en bekendste voordelen. Naast de bloeddruk kan hibiscusthee ook de bloedvetwaarden verlagen. Daarnaast bevat de hibiscus 
veel polyfenolen, stoffen die sterke kankerwerende eigenschappen bevatten en kan ze bacteriële infecties helpen bestrijden.
Het drinken van hibiscusthee kan de gezondheid van de lever bevorderen en helpen bij gewichtsverlies en bescherming tegen obesitas.

Gebruik:
Laat deze thee 5 minuten trekken. Voor een koude versie: laat hem afkoelen in de koelkast.

Tip:
Voeg eens een keer honing, agave siroop of wat limoensap toe voor variatie en een minder bittere en zure smaak!

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.