Jasmijn

 4.00

Verpakt per 40 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 40 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

JASMIJN
Rustgevend, ontsmettend, uitstekende natuurlijke geurstof.
Jasmijn verwacht je misschien niet zo gauw in de keuken, maar dat is toch wel het geval. In Azië gebruikt men jasmijnbloemen in desserts. Verder worden de (gedroogde) bloemen in Chinese thee gebruikt die een sterke geur geven aan de thee.
Jasmijn is zeer geliefd in de aromatherapie wegens haar opbeurende en ontspannende eigenschappen.

Eigenschappen van jasmijn thee:
• Ontspannend
• Opbeurend
• Emotioneel stabiliserend

Deze bloem kan worden gebruikt bij griep, verkoudheid, hoofdpijn, migraine, aangezichts­pijn, zenuwpijn, verlammingen en reumatische klachten en bevat indol-alkaloïden.
Ook heeft jasmijn een goede werking bij zenuwaandoeningen zoals multiple sclerose. Bij aandoeningen als fibromyalgie en de ziekte van Parkinson kan jasmijn gebruikt worden.
Jasmijnthee bezit veel van dezelfde gezonde eigenschappen als groene thee en bevat een betoverende geurigheid welke de geest ontspant en kalmeert. Het versterkt het immuunsysteem, verbetert de spijsvertering en het voorkomt tandbederf en gaatjes.

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.