Korenbloem

 5.00

Verpakt per 40 gram

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 40 grams

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

KORENBLOEM
Korenbloemen zijn ontstekingsremmend en verzachtend. Te gebruiken bij koorts, menstruatieproblemen, gistinfecties, constipatie, lever- en galblaasstoornissen. Verzachtend voor de ogen; bij oogaandoeningen. Ondersteunt de nieren bij het afvoeren van de afvalstoffen; bij reumatische klachten, bloedzuiverend en bij bronchitis; verzachtende werking op de luchtwegen.

Samenstelling:
• Korenbloemen

Gebruik:
Gebruik 1 theelepel (ca. 1-2 gram) voor een kop thee, 2 theelepels (ca. 3-4 gram) voor een mok thee of 1 eetlepel (ca. 6-8 gram) voor een pot thee.

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.