Laurierdrop

 4.00

Verpakt per 100 gram

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

Packed per 100 grams

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

LAURIERDROP
Laurierdrop werkt antisceptisch op de luchtwegen en helpt bij griep, tandpijn en aften. Het is vochtafdrijvend, wekt de eetlust op en bevordert de spijsvertering. Laurierdrop is opwekkend en mede daardoor een natuurlijk antidepressivum. Ook bij sinusitis, keelpijn en bronchitis brengt laurier verlichting. De olie uit laurier gewonnen en in de drop verwerkt kan gebruikt worden bij de behandeling van spierpijn, zenuwpijn en verrekking en bevordert de spijsvertering. Door de laxerende werking is laurierdrop uitermate geschikt voor mensen met aambeien.

Gebruik:

Als snoepje erop zuigen maar ook opgelost in water: 20 stuks even verwarmen in 100 cc water +/- 80 graden Celsius en af laten koelen. Om te gebruiken als hoestsiroop een eetlepel per uur.

Waarschuwing:
Laurierdrop is laxerend. Gebruik daarom niet meer dan 8 stukjes per dag. Bij aambeien 12. Het gebruik van laurierdrop wordt afgeraden bij hoge bloeddruk.
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.