Maagwandkruiden

 5.00

Verpakt per 75 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 75 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

MAAGWANDKRUIDEN
Door de samenstelling werkt deze thee beschermend en versterkend voor de maagwand. Speciaal aanbevolen bij mensen die veel medicijnen gebruiken. Ook bij mensen die erg veel stress ondervinden werkt deze thee positief op de zenuwen. Werkt erg goed bij maagzuurproblemen.

Samenstelling:
Brandnetelwortel
Klitwortel
Alsemkruid
Jeneverbes

Gebruik:
1theelepel voor een kopje, 1eetlepel voor een pot; 7-10 minuten laten trekken.

Tip:
Probeer eens bij maagzuurproblemen een eetlepel geraspte aardappel. Dit tast de maag niet aan en zorgt voor een filter op het maagzuur zodat het niet omhoog kan komen.

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.