Maagpepermunt

 4.00

Verpakt per 200 gram

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 200 grams

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

MAAGPEPERMUNT
Maagpepermunt is een vorm van pepermunt die vaak na het eten wordt ingenomen. Het kruid pepermunt staat al van oudsher bekend om zijn gunstige invloed op de spijsvertering. Maagpepermunt heeft als kenmerk dat het een verhoogde dosis kalk bevat welke helpt het maagzuur te binden.Mede hierdoor wordt het vaak aangeraden in geval van gastritis, beter bekend als brandend maagzuur.

Gebruik:
Als de maag opspeelt en men last van maagzuur heeft een pepermuntje nemen en deze laten smelten in de mond.

Waarschuwing:
Bij gebruik van homeopathische middelen minimaal een uur voor het gebruik van het homeopathische middel geen maagpepermunt meer nemen en pas een uur na het gebruik van het homeopathische middel weer gaan gebruiken.
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.