Muntblad

 4.00

Verpakt per 40 gram

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 40 grams

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

MUNTBLAD
De pepermunt (mentha piparata) is een geneeskrachtige plant en een keukenkruid. Het heeft een sterk aromatische geur. Dat komt door de etherische olie met als hoofdbestanddeel menthol. De pepermunt verfrist, heeft invloed op het evenwichtscentrum tussen de oren, maakt opgewekt en reguleert de bloedsomloop, waardoor er een aangenaam gevoel ontstaat. Het kruid pepermunt staat al van oudsher bekend door zijn gunstige invloed op de spijsvertering.

Gebruik:
Kan de gehele dag gedronken worden. Wordt geadviseerd bij maagzuur, 1 of 2 kopjes na de warme maaltijd.

Waarschuwing:
Bij gebruik van homeopathische middelen minimaal een uur voor het gebruik van het homeopathische middel geen muntthee drinken en pas een uur na het gebruik van het homeopathische middel weer muntthee gaan gebruiken.
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.