Palo Santo (Heilig Hout) Thee

 6.00

Verpakt per 30 gram

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 30 grams

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Beschrijving

PALO SANTO (HEILIG HOUT) THEE
Naast het gebruik van Palo Santo door het te branden en zo jezelf, je huis en je omgeving te reinigen (en muggen en andere insecten te verdrijven) kunt u Palo Santo ook gebruiken als thee. Het heeft een zoethout achtige smaak maar geeft geen bloeddruk klachten zoals de gewone zoethout wel doet! Het lichaam neemt de stoffen die in Palo Santo zitten op en daardoor vinden de insecten het minder interessant om je te steken en lastig te vallen. Ook werkt de thee bloedzuiverend.

Gebruik:
Gebruik een theelepel afgestreken voor een kopje thee.
10 minuten laten trekken.

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.