Rooibos

 5.00

Verpakt per 100 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 100 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

ROOIBOS
Rooibos is afkomstig uit Zuid-Afrika, van een struik die alleen daar groeit. De struik kan na anderhalf jaar voor het eerst worden geoogst en leeft gemiddeld niet langer dan zeven jaar. Rooibos zit vol vitaminen en mineralen en wat plantaardige eiwitten, is vrij neutraal van smaak met een aangenaam aroma en wordt nooit bitter, behoudt zijn aangename aroma, zelfs wanneer het een paar dagen in de koelkast bewaard wordt. Daarom gebruiken de mensen in Afrika deze thee vaak als ijsthee. Rooibos is rustgevend en ’s avonds gedronken bevordert hij een gezonde slaap. Rooibos bevat een enorme hoeveelheid anti-oxidanten. Van nature bevat rooibos geen conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Dus gebruik altijd indien mogelijk zuivere rooibos.

Gebruik:
Men kan en mag de gehele dag rooibos thee gebruiken.

Waarschuwing:
Mensen die last hebben van hoge bloeddruk worden geadviseerd om niet meer dan 3-4 kopjes per dag te drinken. Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.