Vlierbloesemthee

 5.00

Verpakt per 75 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 75 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

VLIERBLOESEMTHEE
Thee van de bloemen versterkt de afweer. Gekookte bessen maar ook de bloesem versterken de stofwisseling en worden ingezet tegen ischias en reuma. Vlierbessensiroop is goed voor de keel bij en verkoudheid. Het helpt de koorts te onderdrukken bij griep.

Gebruik:
Laat vlierbloesem 5-7 minuten trekken om te gebruiken als thee.
Wilt u vlierbloesem als siroop of koude limonade dan raden wij u aan om hem 15 minuten te laten trekken. Gebruik van zoetstoffen of suiker is niet nodig. Een theelepel voor een kopje, een eetlepel voor een pot.

Tip:
Vlierbloesemthee laat men even trekken in water en gefilterd kan men daarvan een limonade maken die verfrissend en zweetafdrijvend werkt; het werkt ook positief bij verkoudheid en verstoppingen van de luchtwegen. Deze thee wordt dan ook speciaal aanbevolen bij hooikoortspatiënten.

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.