Wilde Bloemen Thee

 5.00

Verpakt per 60 gram

Accessoires niet inbegrepen

• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,- (Nederland)

• Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Packed per 60 grams

Accessories not included

• Free delivery on orders over €25,- (Netherlands only)

Categorie:

Beschrijving

WILDE BLOEMEN THEE
Voor rust en ontspanning. Voor mensen die overal hun Bedenkingen over hebben; de zogenaamde Denkers onder ons. Mensen die piekeren en die het moeilijk vinden om hun Rust te pakken en te ontspannen. Kritische mensen, mensen met een onrustige aard. Mensen die zoekende zijn naar een Lichtpunt/Lichtpuntjes in hun Leven. Voor een rustige avond op de bank of een prettige ondersteuning voor je hoofd als je nog werken moet. Deze kruiden helpen u om Mentaal Evenwicht te vinden waardoor uw lichaam weer in Beweging komt en voor een Betere Afvoer van uw Afvalstoffen zorgt. Daardoor ontstaan een Diepere Rust en een Betere Ontspanning in uw lichaam. Dit is het Begin van een meer Evenwichtig Leven waardoor er méér Ruimte komt voor (Persoonlijke) Vrijheid en daardoor een meer comfortabel Leven, dit in alle Opzichten.

Gebruik:
Een volle theelepel kruiden op een grote mok gekookt water. De kruiden 3 minuten laten trekken; dan de kruiden verwijderen. Drink 2 tot 3 koppen per dag, het liefst verdeeld over de dag (’s ochtends bij het ontbijt, ’s middags bij de lunch en ’s avonds, wèl vóór 20.00 uur, dit i.v.m. plassen ’s nachts daar de thee flink zuivert.)

Wij wensen u veel Thee-genot toe!

Samenstelling:
Wilde roos
Korenbloem
Hibiscus
Chrysant
Hysop
Paardenbloem
Lavendel
Goudsbloem
Jasmijn
Aardbeiblad
Meidoorn
Vlier
Sinaasappelschil
Groene thee
Venkel
Gember
Herderstasje
Brandnetel
Kamille
Jeneverbes
Nurlaila-kruiden
Hopbellen

Vuistregel:
Een theelepel voor een kopje
Een eetlepel voor een pot

• Wij raden u aan om theefilters te gebruiken zoals de papieren theezakjes van T-sac: deze garandeert een heldere thee waardoor optimaal drinkgenot (deze theefilters zijn in onze webwinkel verkrijgbaar).

Waarschuwing:
Wij wijzen u erop dat u ten allen tijde ZELF verantwoordelijk blijft voor de juiste zorg van uw lichaam (en geest). Gebruik de thee volgens deze gebruiksaanwijzing; ook kruiden kennen een bepaalde uitwerking en daarom moet er zorgvuldig mee omgegaan worden. Deze kruidenthee is geen vervanging van medicijnen. Blijven uw klachten van welke aard dan ook aanhouden ga dan (weer) naar uw huisarts en laat u onderzoeken.

• Kruiden droog, koel, donker en afgesloten bewaren.