Frans

CORONAVIRUS

Eindelijk is het ook onze regering duidelijk, we ontkomen niet! Frustratie alom. Lieve mensen hoe meer mensen hiermee in aanraking komen, hoe sneller het gaat, hoe sneller het normale leven weer zijn loop kan en mag hebben. Angstig voor de…Lees verder »

"HET KRUIS"

Het Kruis staat symbool voor de man die 2000 jaar geleden leefde, die mens was, maar wij hebben er een God van gemaakt. De man die op het eind van zijn leven zei:”DOE DIT TOT MIJN GEDACHTENIS!“. Waarmee hij heeft…Lees verder »

EEN ENGEL OP AARDE

IS EEN MENS MET PASSIE EN ZORG VOOR IEDEREEN VOELT ZICH DAAROM VERANTWOORDELIJK VOOR IEDEREEN MET LIEFDE EN RESPECT VOOR IEDEREEN DOET ZIJ HAAR WERK DOOR HAAR INZET PROBEERT ZIJ HET LEVEN VAN IEDEREEN ZO POSITIEF MOGELIJK LEEFBAAR TE MAKEN…Lees verder »

Leren omgaan met eigenschappen als: EIGENWIJSHEID, ARROGANTIE EN DOMINANTIE.

 Door eerlijk naar mezelf te kijken ben ik tot de conclusie gekomen dat de mooiste eigenschappen die ik bezit zijn dat ik extreem eigenwijs, dominant en arrogant ben. Had ik deze eigenschappen niet gehad dan had ik al lang niet…Lees verder »

Je eigen leven leiden en de gevolgen ervan!

Dat betekent dat mensen je uitkotsen, belachelijk maken en uitjouwen! Helaas hoort dat erbij. Je wordt uitgekotst, belachelijk gemaakt, uitgejouwd enz. daar is niet aan te ontkomen. Dat gebeurt namelijk altijd als je recht gaat staan, je EIGEN leven gaat…Lees verder »

Older Entries »