Astrid

"Geloven en Vertrouwen" -ten tijde van Corona-

Aangeboden door Jezus “Lieve mensen, Bescherming van jezèlf is nodig, ten allen tijde wéér: Bescherming van je lijf maar óók en vooràl van je Gemoedsrust. Corona, niet alleen de ziekte zèlf maar vooràl de Sfeer van Angst die zich stééds…Lees verder »

"Niemandsland"

Aangeboden door Astrid “Stijfkoppig als ik ben wil ik nú Berusten Berusten in mijn Lot maar wàt ik ook probeer: het Overzicht heeft alléén GOD Je kunt jezelf níet Dwingen een Bepaalde Weg te gaan de Deur gaan vanzèlf ópen…Lees verder »

“Wereld-Vrede” - heeft nú Bestaansrecht -

Aangeboden door GOD, voor de Mensheid “In Liefde geboren te worden is het mooiste wat er bestáát. Je gewenst te weten en van daaruit opgroeien. Wereldwijd is het Lijden Onmenselijk: het Lijden ontstaan door Ontkenning van het Eigen Zijn. De…Lees verder »

"Intens Verlangen" - vragen om Hulp

Aangeboden door uw broeder Jezus voor allen die mij zoeken, “Lieve mensen, Er kómt weer wat Ruimte en de Gemoederen bedaren wat. Maar tegelijkertijd is daar de Opstart naar een Nieuwer Leven dat veel van ons vráágt. Dat is te…Lees verder »

"Kroongetuige van GOD 's Liefde"

Aangeboden door  Astrid   “In de Stilte voel je de Heiligheid van GOD ’s Grote Onvoorstelbare Liefde De Tijd die komen gaat is Overweldigend dit door haar Duidelijkheid en haar Weg van NO RETURN Zet je Schreden maar op deze…Lees verder »

Older Entries »