Astrid

POORT der LIEFDE (2)

“DURVEN” DOORGEVING VANUIT DE POORT DER LIEFDE WEERGEGEVEN Goedemorgen, wederom bied ik jullie een Overdenking aan om de Dag mee te beginnen. Deze Opdracht kreeg ik gisteren aangereikt met als Doel (meer) te leren spreken/uit te leren spreken wat er…Lees verder »

POORT der LIEFDE (1)

“INZICHTELIJKE LEVENSWIJSHEID” INGESPROKEN BERICHTGEVING om tot jezelf te komen Een Nieuwe Manier van Verbinden met het HEMELSE RIJK Berichtgevingen aangereikt via de POORT DER LIEFDE – JEZUS & ASTRID in OPDRACHT van de VADER op 25.03.23 in het LEVEN geroepen.…Lees verder »

"WAT IS (ZELF)LIEFDE?"

Aangeboden door ASTRID “..mijn verblijf in Maleisië draait om Bezinning; nu net zie ik in dat mijn “winst” niet in actief zijn zit maar JUIST in Berusting, Rust en daardoor Bezinning. Gek dat ik dat nú pas zie.. of misschien…Lees verder »

"De Bekendheid van onze (Zelf)Bescherming"

Bericht no. 4 Aangeboden door de Engelen vanuit de Hoogste Regionen, voor eenieder die het horen wil/kan “Lieve mensen, jullie Wegen lopen sterk uitéén. Dit is ook logisch omdat jullie allemaal zó verschillend zijn. Dàt is in jullie te prijzen.…Lees verder »

"Tot Bloei komen"

Van      : uw GOD Voor    : al Zijn “Medewerkers” “Lieve mensen, Ik ben trots op u. U heeft een Lange Weg afgelegd en die Weg was vol zorgen. Tòch bent u boven water gebleven waardoor er nu…Lees verder »

Older Entries »