"Wereldvrede door het Oog van Corona, is dat mogelijk?"

Aangeboden door GOD, de Almacht “Voor de mens die uitgaat van Liefde en Vrede, Corona. Het houdt de Gemoederen bezig. Er is momenteel ook zóveel wat ons wordt afgenomen en wat de Wereld op z’n Kop doet staan. Vele Levenswegen…Lees verder »

"In de Wolken met HEMELVAART"

Aangeboden door Jezus “Lieve mensen, HEMELVAART staat voor een Nieuw Begin maken. Schoon Schip maken, alles overboord. Fris gewassen lakens, het Huis blinkend schoon: het is nú de Tijd van de Voorjaarsschoonmaak. Alles wat niet meer van nut is kan…Lees verder »

"Saamhorigheid"

Aangeboden door GOD “Lieve mensen, om het Leven Vorm te kunnen gaan geven zullen wij onszelf moeten gaan profileren. Dit kan vanuit alle Eenvoud want waar het om gaat is transparant zijn. Met andere woorden Zichtbaar zijn in je Woorden…Lees verder »

"Openbaring"

Aangeboden door GOD   “Voor Iedereen die in Mij gelooft, Er valt nu niet meer te twijfelen aan wat Ik u voorschotel. Velen van u hebben zo hun Vraagtekens bij Mijn Levenswijze: hier kan Ik niets aan veranderen en dat…Lees verder »

"Thuiskomst"

Aangeboden door Jezus “Voor mijn lieve mensen, De Waarheid openbaart zich. De Wegen van Onzekerheden raken afgesloten en dat geeft een Andere Kijk op de Zaken. Er komen nu veel Nieuwigheden om de Hoek kijken; Dingen/Situaties die je eerst (door…Lees verder »

Older Entries »