"GOD 's ADEM"

Aangeboden door Astrid “In de Stilte buiten is GOD ’s Adem nu te horen De Hartslag van de Aarde pulseert sterker dan ooit tevoren Wie had dàt gedacht onder de Gegeven Omstandigheden terugkeren naar de Bron van Leven dat dit…Lees verder »

"GOD 's Zegen voor de Mensheid"

Aangeboden door GOD “GOD ’s Zegen voor de Mensheid” – en dat gaat u niet in de koude kleren zitten – “ .. De komende 5 dagen van Vervoering maken héél wat in u lòs; het doet alle Bellen rinkelen…Lees verder »

"Rusten = (Her)Rijzen" - zoals blijkt -

Van              : uw Broeder Jezus Voor            : de Mensheid die mij volgen wil   “Lieve mensen, het komt er nu érg op áán in uw Binnenste: alles wordt overhoop gehaald en verwart u ten…Lees verder »

"WÍE BÈN IK??" - Zelfinzichten -

Aangeboden door Astrid “Veilig. Veilig ben je (pas) als je jezèlf leert kennen. Veiligheid vind je niet in/bij een ander; Ondersteuning wèl als jíj dat toestaat is mijn ervaring. Pas als ik me veilig genoeg voel in mijzèlf durf ik…Lees verder »

"RUST = Zelf-bevrijding"

Aangeboden door uw GOD “Lieve mensen, wàt een Gevechten vinden er momenteel plaats.. op allerlei Manieren, op allerlei Nivo’ s van Denken. De 3e Wereldoorlog is uitgebroken, alleen in een Andere Vorm dan wij dàchten: ieder voor zich je Eigen…Lees verder »

Older Entries »