"Controle?"

Aangeboden door Astrid: “Er ís geen Controle. Controle bestáát niet. Controle is een Vorm van Angst die je Leven beheerst als het de Kans krijgt. Het is een Strakke Manier van Denken – dít is niet goed en dàt mag…Lees verder »

“Door de DOOD naar het LEVEN”

Aangeboden door Jezus: “Lieverd(s), je hoeft je nu géén Zorgen meer te maken want wat vannacht geboren is is de Vrijmaking van je Ziel. Alles is er nu op gericht deze Weg te openen/vrij te maken en deze Week zal…Lees verder »

“HOOP doet LEVEN”

Aangeboden door de Cherubijnen, met als Thema: “HOOP doet LEVEN” – een Liefdevolle Boodschap uit de Engelenwereld – “Voor hen die een Beter Leven willen: Aanváárd ons, gelóóf in ons! Wij willen u tegemoet treden met onze Woorden van Liefde…Lees verder »

“Aanvaarding van mijn Lot”

Aangeboden door Astrid i.O. met als Thema:  “Aanvaarding van mijn Lot” – gaandeweg ziende worden – “Je weet níet wat je te wachten staat. Nooit. Dat hóeft ook niet. Want wat er kómt is àltijd Vreugde; àls je het zíen…Lees verder »

"HET ONDERSTE UIT DE KAN"

Aangeboden door Astrid: “Het Leven biedt ons Alles wat het ín zich heeft; het is aan ons om dit te Leren Zien en vervolgens te Aanvaarden = de Vrijheid van ons Hart.” Bijgaand mijn nieuwste bijenwastekening van 14 oktober jl.…Lees verder »

Older Entries »