Astrid

POORT der LIEFDE (10)

“RELATIVEREN” DOORGEVING VANUIT DE POORT DER LIEFDE WEERGEGEVEN “Lieve mensen, er komt véél bij kijken als je een Nieuw Leven op wilt bouwen. FEIT is dat je vanaf DE BASIS zult moeten beginnen wil je het Verleden achter je laten…Lees verder »

"ANGSTEN zijn een Teken dat ik groeien moet"

UIT: “Je LICHT ontsteken” AANGEBODEN DOOR ASTRID” Al een paar dagen gieren de Angsten door mijn lijf. Waarom, waarvoor?.. Ik weet het niet. Zij zijn de Optelsom van “Feiten” die nog opgeslagen liggen in mijn lichaam en die langzaam maar…Lees verder »

POORT der LIEFDE (2)

“DURVEN” DOORGEVING VANUIT DE POORT DER LIEFDE WEERGEGEVEN Goedemorgen, wederom bied ik jullie een Overdenking aan om de Dag mee te beginnen. Deze Opdracht kreeg ik gisteren aangereikt met als Doel (meer) te leren spreken/uit te leren spreken wat er…Lees verder »

POORT der LIEFDE (1)

“INZICHTELIJKE LEVENSWIJSHEID” INGESPROKEN BERICHTGEVING om tot jezelf te komen Een Nieuwe Manier van Verbinden met het HEMELSE RIJK Berichtgevingen aangereikt via de POORT DER LIEFDE – JEZUS & ASTRID in OPDRACHT van de VADER op 25.03.23 in het LEVEN geroepen.…Lees verder »

"WAT IS (ZELF)LIEFDE?"

Aangeboden door ASTRID “..mijn verblijf in Maleisië draait om Bezinning; nu net zie ik in dat mijn “winst” niet in actief zijn zit maar JUIST in Berusting, Rust en daardoor Bezinning. Gek dat ik dat nú pas zie.. of misschien…Lees verder »

Older Entries »