Astrid

"Intens Verlangen" - vragen om Hulp

Aangeboden door uw broeder Jezus voor allen die mij zoeken, “Lieve mensen, Er kómt weer wat Ruimte en de Gemoederen bedaren wat. Maar tegelijkertijd is daar de Opstart naar een Nieuwer Leven dat veel van ons vráágt. Dat is te…Lees verder »

"Kroongetuige van GOD 's Liefde"

Aangeboden door  Astrid   “In de Stilte voel je de Heiligheid van GOD ’s Grote Onvoorstelbare Liefde De Tijd die komen gaat is Overweldigend dit door haar Duidelijkheid en haar Weg van NO RETURN Zet je Schreden maar op deze…Lees verder »

"Samenkomst"

Aangeboden door Astrid “.. als ik dan m’n Vleugels uitsla en de Zon àchter me laat wilt U Zich dan over mij ontfermen mij behoeden voor het Kwaad Wilt U mij begeleiden op de Weg die ik moet gaan wilt…Lees verder »

"Intens Verlangen"

Aangeboden door uw broeder Jezus voor de mensheid die mij ziet staan, met als Thema: “Intens Verlangen” – naar Veiligheid – “Ik zèg u: u bènt Veilig. Àltijd al gewéést en zo zal het altijd zíjn. Er is niets wat…Lees verder »

"Wereldvrede door het Oog van Corona, is dat mogelijk?"

Aangeboden door GOD, de Almacht “Voor de mens die uitgaat van Liefde en Vrede, Corona. Het houdt de Gemoederen bezig. Er is momenteel ook zóveel wat ons wordt afgenomen en wat de Wereld op z’n Kop doet staan. Vele Levenswegen…Lees verder »

Older Entries »